HTML

Meglepetés: börtönválogatottal indul az MSZP Budapesten és Csepelen

2014.05.12. 11:44 Csepelfigyelő

Börtönválogatott

Csepelen a többszörösen hűtlen kezeléssel és más bűncselekményekkel vádolt Szenteczky Jánost, a XI. kerületben pedig a hivatali visszaélés miatt nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre elítélt Molnár Gyulát indítja az őszi önkormányzati választásokon az MSZP.

Csepelen indul még a magánokirat-hamisítás miatt egyszer már elítélt, jelenleg sikkasztással és becsületsértéssel vádolt Takács Krisztián is. Hagyó Miklós főpolgármester-jelöltségéről még nem tett bejelentést az MSZP, de “keresik a jelöltet”.

Bár lapunk úgy értesült, hogy Szenteczky János csepeli polgármester-jelöltségénmég vita van, a jutalom és prémium tekintetében csúcstartó politikus elindította polgármester-jelölti Facebook-oldalát. Akinek bejön Szenteczky stílusa, itt lájkolhatja az interneten.

Szólj hozzá!

Címkék: MSZP Csepel Szenteczky János Takács Krisztián Vádemelés

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr706155127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása