HTML

Mi folyik itt Csepelen?

2013.07.05. 11:18 Csepelfigyelő

Csepel.info

Ezen a szép kapun mehetünk majd be a Kis-Duna partra, ahol hamarosan fitnesz-park is épül

Erdei tornapálya, a kerület legszebb helyeit díszítő kapuk, fitnesz park, több milliárd forintos városrehabilitációs munkálatok, közterület-szépítés: hiába a kánikula, Csepel ezen a nyáron is szépülni fog.

A Csepel.info most azokról a fejlesztésekről számol be, amelyek nem olyan látványosak, mint a bevezető utak körül megújuló panelházak és parkok, bicikliutak – vagy éppen amilyen az 54 kilométeres csatornázás volt.

Már csaknem készen áll az Akácfa utcai Kiserdő parkosítása, ahol erdei tornapályán sétálhatnak, lazíthatnak, kocoghatnak majd a sétányok környékén lakók.

Folyamatosan szépül a csepeli Kis-Duna part, az öbölnél elkészült a bejárati kapu, ami valódi dísze lesz a megújuló partvonalnak. A kanyarban álló lámpán már ott az új közterület-figyelő kamerarendszer egyik tagja is.

De ha van olyan ékessége a kerületnek, amely idén nyáron készül el, az bizony a körbekerített és valódi védettséget kapott Tamariska domb bejárata lesz. Olyan szép, hogy lapunk azt szavazná meg első helyezettnek.

Szólj hozzá!

Címkék: Csepel Közterületek

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr575392200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása